Openbare werken & mobiliteit

Mobiliteit

Openbare werken zijn nodig voor de mobiliteit in een stad. De Stad Brussel schenkt daarbij de nodige aandacht aan de mobiliteit van zwakke weggebruikers.

 

Actualiteit

Actualiteit

 • Wegenwerken? De antwoorden in video

  Wegenwerken? De antwoorden in video

  Het Huis van de Participatie van de Stad Brussel geeft antwoorden op de meest gestelde vragen rond openbare werken van de Stad. Video's en teksten geven meer uitleg over: heraanleggen van trottoirs, asfalteren van straten, de werking van de dienst Wegenwerken, de uitvoering van werken op werven,...

 • Werken in uitvoering in Brussel

  Werken in uitvoering in Brussel

  Informatie aan de buurtwoners over openbare werken in de Stad Brussel. Een huis-aan-huisfolder wordt telkens verdeeld. Deze bekendmaking kan hier worden gedownload.

 • Werken op de busparking Pachecolaan

  Werken op de busparking Pachecolaan

  De parkeerplaatsen voor autocars/bussen op de Pachecolaan 44 - 1000 Brussel zijn wegens werken niet beschikbaar tot en met 31 januari 2017.

 • Interactieve kaart met parkeerplaatsen voor personen met een handicap

  Interactieve kaart met parkeerplaatsen voor personen met een handicap

  Sommige parkeerplaatsen op het grondgebied van de Stad Brussel zijn gereserveerd voor personen met een handicap. Deze parkeerplaatsen staan nu op een interactieve kaart. Zo wordt het gemakkelijker om deze in het blauw geverfde parkings te vinden.

 • Bereikbaarheid Autosalon

  Bereikbaarheid Autosalon

  Het Autosalon lokt van 14 tot 22 januari 2017 opnieuw veel bezoekers naar Brussels Expo. Dat brengt zoals elk jaar verkeersproblemen met zich mee. Wat is de beste manier om naar het Autosalon te reizen?