Gemeentelijke informatie

Info

De Stad Brussel geeft informatie aan de burgers en andere gebruikers van de Stad via haar website, het gemeentemagazine of via kaarten, foto's, video's en beelden van webcams.

 

Actualiteit

Actualiteit

 • Bruciteam, stewards in het stadscentrum

  Bruciteam, stewards in het stadscentrum

  De stewards van Bruciteam, gekleed in een blauwe jas met een armband met het logo van de Stad Brussel, doorkruisen de straten van het centrum van Brussel sinds begin 2017. Tussen 7u en 22u ziet het team toe op de netheid, het comfort, de veiligheid en de gezelligheid van het stadscentrum.

 • Afwijkingen op wekelijkse rustdag voor handelaars in 2017

  Afwijkingen op wekelijkse rustdag voor handelaars in 2017

  Handelaars in de Stad Brussel mogen 15 dagen per jaar afwijken van de verplichte wekelijkse rustdag. De verdeling over de verschillende periodes in het jaar, opgelegd door de Stad, verschilt per handelswijk.

 • Rouwregister voor slachtoffers aanslag Londen

  Rouwregister voor slachtoffers aanslag Londen

  De Stad Brussel verklaart zich solidair met de Londenaars en betuigt haar medeleven aan de families en vrienden van de slachtoffers na de aanslag op woensdag 22 maart 2017. Een rouwregister werd geopend in het Stadhuis.

 • BBP's per wijk beschikbaar

  BBP's per wijk beschikbaar

  De Bijzondere Bestemmingsplannen (BBP's) van de Stad Brussel zijn vanaf nu online beschikbaar per wijk via het adres bbp.brussel.be. De BBP's worden voorgesteld met het nummer van het plan, de naam, de voorschriften,... De documenten kunnen onder meer doorbladerd, gedownload en gedeeld worden.