Openbare werken & mobiliteit

Mobiliteit

Openbare werken zijn nodig voor de mobiliteit in een stad. De Stad Brussel schenkt daarbij de nodige aandacht aan de mobiliteit van zwakke weggebruikers.

 

Actualiteit

Actualiteit

 • Heraanleg straten Ilot Sacré

  Heraanleg straten Ilot Sacré

  De Stad Brussel start met de werken voor de volledige heraanleg van de straten van het Ilot Sacré (de Beenhouwersstraat, Korte Beenhouwersstraat,...).

 • Wegenwerken? De antwoorden in video

  Wegenwerken? De antwoorden in video

  Het Huis van de Participatie van de Stad Brussel geeft antwoorden op de meest gestelde vragen rond openbare werken van de Stad. Video's en teksten geven meer uitleg over: heraanleggen van trottoirs, asfalteren van straten, de werking van de dienst Wegenwerken, de uitvoering van werken op werven,...

 • Werken in uitvoering in Brussel

  Werken in uitvoering in Brussel

  Informatie aan de buurtwoners over openbare werken in de Stad Brussel. Een huis-aan-huisfolder wordt telkens verdeeld. Deze bekendmaking kan hier worden gedownload.

 • Interactieve kaart met parkeerplaatsen voor personen met een handicap

  Interactieve kaart met parkeerplaatsen voor personen met een handicap

  Sommige parkeerplaatsen op het grondgebied van de Stad Brussel zijn gereserveerd voor personen met een handicap. Deze parkeerplaatsen staan nu op een interactieve kaart. Zo wordt het gemakkelijker om deze in het blauw geverfde parkings te vinden.

 

Agenda

Agenda