Gemeentelijke informatie

Info

De Stad Brussel geeft informatie aan de burgers en andere gebruikers van de Stad via haar website, het gemeentemagazine of via kaarten, foto's, video's en beelden van webcams.

 

Actualiteit

Actualiteit

 • Nieuwe voorschriften voor identiteitsfoto's

  Nieuwe voorschriften voor identiteitsfoto's

  Vanaf 16 januari 2017 gelden nieuwe voorschriften voor de foto's op paspoorten, de kids-ID, elektronische identiteitskaarten voor Belgen en verblijfsdocumenten voor vreemdelingen. De normen voor paspoorten zullen vanaf dan ook gelden voor de identiteitskaarten.

 • JOBrusseleir van januari-februari

  JOBrusseleir van januari-februari

  De editie januari-februari van de JOBrusseleir, het informatiemagazine van het Jobhuis van de Stad Brussel, is beschikbaar op www.brussel.be. Het magazine bevat onder meer workshops en opleidingen rond werkgelegenheid.

 • Flashke van januari-maart

  Flashke van januari-maart

  De editie januari-februari-maart van Flashke, de nieuwsbrief van de Buurthuizen van de Stad Brussel, is beschikbaar op www.brussel.be. Het magazine bevat onder meer alle activiteiten in de Buurthuizen.

 • Projectoproep. Textile Box 2017-2018 - kant

  Projectoproep. Textile Box 2017-2018 - kant

  Het Museum voor het Kostuum en de Kant doet een oproep aan in België verblijvende ontwerpers voor een tentoonstelling in de Textile Box, een ruimte voor hedendaagse textielontwerp. Dossiers kunnen ingediend worden tot ten laatste 15 februari 2017.

 • BBP's per wijk beschikbaar

  BBP's per wijk beschikbaar

  De Bijzondere Bestemmingsplannen (BBP's) van de Stad Brussel zijn vanaf nu online beschikbaar per wijk via het adres bbp.brussel.be. De BBP's worden voorgesteld met het nummer van het plan, de naam, de voorschriften,... De documenten kunnen onder meer doorbladerd, gedownload en gedeeld worden.