attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Verdeling van mondmaskers

De Stad Brussel deelt nog steeds herbruikbare mondmaskers uit.

U kan zowel voor uzelf als voor de mensen onder uw dak een masker ontvangen. Ga met uw identiteitskaart naar één van de 15 geopende Buurthuizen: Anneessens, Bruyn, Washuis, Bockstael, Haren, Marollia, Mellery, Zuid, Millenium, Model, Noord-Oost, Krakeel, Nachtegaal, Rotonde, Secretariaat van de Buurthuizen.

Opgelet: de Buurthuizen Borgval, Pijl en Willems maken geen deel uit van het distributienetwerk voor maskers. Om het Buurthuis bij u in de buurt te vinden:

De Buurthuizen zijn open, maar het is altijd beter om te bellen voordat u komt. Op vrijdag zijn de Buurthuizen om 16u30 gesloten.

Het gratis nummer van de Buurthuizen blijft open:

  • 0800 35 550

Opgelet: bij senioren (65-plussers) worden geen mondmaskers meer in de brievenbus verdeeld. Familieleden kunnen wel het mondmasker voor hen afhalen.

Waarom worden mondmaskers aanbevolen? Hoe een mondmasker maken? Hoe een mondmasker gebruiken? Meer info:

Gemaakt 29/04/2020 (bewerkt op 28/06/2021)

ZIE OOK