Projectoproep Nederlandstalige aangelegenheden 2018

In het kader van het lokaal cultuurbeleidsplan 2014-2020 houdt de Stad Brussel een projectoproep Nederlandstalige aangelegenheden 2018. Aanvragen kunnen tot en met vrijdag 15 december 2017 (om 16u) worden ingediend.

Sportcentrum Nelson Mandela

Het sportcentrum Nelson Mandela in Neder-Over-Heembeek werd ingehuldigd op woensdag 11 oktober 2017. Deze nieuwe infrastructuur, die deel uitmaakt van het Sportcentrum Korte Groenweg, is vooral bedoeld voor rugby en voetbal.

De Stad Brussel heeft op woensdag 11 oktober 2017 een standbeeld van Jacques Brel onthuld op het Oud Korenhuis.

Nieuw Administratief centrum - Brucity

De afbraakwerken aan Parking 58 zijn gestart op maandag 9 oktober 2017. Het gebouw zal plaatsmaken voor het nieuw Administratief centrum van de Stad Brussel (Brucity). Lees alles over de werf, de mobiliteit tijdens deze werken en de nodige contactgegevens:

Sluikstort

De dienst Netheid van de Stad Brussel heeft een cel Verbalisatie van sluikstorten opgericht. Deze nieuwe ploeg legt zich toe op het identificeren en verbaliseren van personen die de openbare ruimte niet respecteren.

Veiligheidsperimeter Schuman

Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2017 vindt er een Europese top van staats- en regeringsleiders plaats in de gebouwen van de Raad van de Europese Unie in de Wetstraat. De politie stelt tijdens die dagen een veiligheidsperimeter in. Enkel personen met een toelating mogen de perimeter te voet betreden.

Pagina's