ACT'3

De brochure ACT'3 voor senioren is beschikbaar op deze website. Het infoblad bevat alle activiteiten van de dienst Senioren van de Stad Brussel. Inschrijvingen zijn telefonisch (02 274 13 00) mogelijk.

Marché De Wand

Vanaf 1 september 2017 staat er elke vrijdag, van 14u tot 19u, een nieuwe markt op het kruispunt van de De Wandstraat en de Wannekouterlaan in Laken.

Stadhuis Barcelona door Antonin - CC BY-SA 2.0 (creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)

De Stad Brussel verklaart zich solidair met de inwoners van Barcelona en Cambrils en betuigt haar medeleven aan de families en vrienden van de slachtoffers na de aanslagen op donderdag 17 augustus 2017. Een rouwregister werd geopend in het Stadhuis.

Hydrobru

Vivaqua, voor de rekening van Hydrobru (Brusselse Intercommunale voor Waterdistributie), kondigt de jaarlijkse opname van de stand van de watermeters in Brussel aan.

Hernieuwing huwelijksgeloften voor senioren

Op zaterdag 7 oktober 2017 kunnen senioren (55-plussers) hun huwelijksgeloften hernieuwen tijdens een ceremonie in het Stadhuis van Brussel.

Nieuwe toegang tot voetgangerszone Zuid- en Lievevrouwbroersstraat

Vanaf 1 september 2017 wordt het geautomatiseerd systeem met intrekbare paaltjes geactiveerd in de Zuidstraat en Lievevrouwbroersstraat om de toegang tot de voetgangerszone te regelen.

Pagina's