Flowertime

Flowertime biedt 25x2 kaartjes aan voor het bloemenevenement dat van 11 tot en met 15 augustus 2017 plaatsvindt op de Grote Markt en in het Stadhuis van Brussel. Wie 2 tickets wil winnen voor Flowertime moet het antwoord op volgende vraag vinden.

Sint-Lambertusmarkt

Op vrijdag 30 juni 2017 verloot de markt op het Sint-Lambertusplein in Laken prijzen aan klanten die naar de markt komen met de jute draagtassen die de afgelopen 2 weken werden uitgedeeld op de markt. Te winnen: een geschenkmand of 2 tickets voor de Grotten van Han.

Openbaar toilet Bockstael

De Stad Brussel lanceert in het kader van het duurzaam wijkcontract Bockstael een projectoproep voor de realisatie van een origineel kunstwerk van het type street art-schilderwerk op de muur van het openbaar toilet op de hoek van de Laneaustraat en het Emile Bockstaelplein in Laken. Het kandidatuurdossier moet ten laatste op 15 augustus 2017 worden

Video live

De tweede editie van de Marktenmarkt op de Grote Markt is donderdag 29 juni 2017 vanaf ongeveer 11u30 (tot 12u30) hier te volgen via livestream. Als het logo 'live bezig' knippert op de homepage van brussel.be, moet u er gewoon op klikken.

Museum Stad Brussel

Van 10 tot en met 12 november 2017 strijkt Museomix neer in het Museum van de Stad Brussel. Deze eerste Brusselse Museomix zoekt daarvoor 'museomixers', jonge fans van nieuwe technologieën en erfgoed, om het museum om te toveren tot een toegankelijkere, interactievere en levendigere plek.

Neem deel aan de enquête 'Huren 2017'

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest organiseert een grote enquête over de 'huurprijzen 2017'. De enquête wordt bij Brusselse huurders uitgevoerd om het Observatorium van de huurprijzen - enquête 2017 te kunnen uitvoeren.  

Pagina's