attention!

Sluiting van de loketten op vrijdag 9 december 2022

Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel sluiten de loketten van het voormalige Administratief Centrum (Anspachlaan 6 - 1000 Brussel) al op vrijdag 9 december 2022. U kunt uw documenten ook altijd online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Door de verhuis kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

100ste verjaardag Toots Thielemans

Dit evenement is al voorbij

Van 10 mei tot en met 5 juli 2022, in de Stalingradwijk.

Brussel viert in 2022 de 100ste verjaardag van Toots Thielemans (1922-2016). Dat eeuwfeest is de aanleiding voor een hele reeks evenementen en festiviteiten.

Jazzconcerten

In mei en juni wordt een reeks van 9 concerten georganiseerd rond de werf van het metrostation dat naar deze Brusselse muzieklegende wordt vernoemd. Muzikanten brengen concerten van Oriental Jazz en Bossa Nova Jazz in verschillende restaurants en cafés in de buurt. Alle concerten zijn gratis.

Programma:

Expo over Toots Thielemans

De expo In de voetsporen van Toots Thielemans laat u zijn leven (her)ontdekken rond de werfzone op de Stalingradlaan. Een reeks panelen belichten zijn jeugd, tussen de Marollen en Molenbeek, zijn eerste stappen in de muziek, zijn emigratie naar de Verenigde Staten en zijn terugkeer naar België.

Programma

Voor het volledige overzicht van alle evenementen rond het eeuwfeest van Toots Thielemans:

AGENDA

     

    ZIE OOK

    Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

    Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels

    © metro3.be