Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Carte de Visite ARTopenKUNST. Oproep aan plastische kunstenaars

De Stad Brussel lanceert een oproep bij alle beeldende kunstenaars uit Brussel voor de 8ste editie van Carte de Visite | ARTopenKUNST tijdens het weekend van 12, 13 en 14 februari 2021 in het Vanderborghtgebouw, Schildknaapstraat 50 in Brussel. Inschrijven is mogelijk tot en met 22 november 2020.

Het evenement van de dienst Cultuur van de Stad Brussel vindt plaats in het Vanderborghtgebouw, in de vorm van een gratis tentoonstelling die toegankelijk is voor iedereen.

De tentoonstelling verzamelt en presenteert het ruime artistieke en creatieve talent van wie in de hoofdstad professioneel of als amateur actief is in de beeldende kunst. Voor sommige is dit evenement de perfecte gelegenheid om hun werk - al dan niet voor het eerst - aan een publiek te tonen. Bovendien biedt Carte de visite | ARTopenKUNST hen de kans om andere kunstenaars te ontmoeten en het publiek te leren kennen.

Voorwaarden voor deelname

  • De oproep richt zich tot alle beeldende kunstenaars vanaf 18 jaar, die professioneel of als amateur actief zijn en die op het grondgebied van de Stad Brussel wonen of er hun atelier hebben (1000, 1020, 1120 en 1130).
  • Elke deelnemende kunstenaar kan maximaal 3 werken tentoonstellen.

Inschrijvingen

Het onlineformulier is toegankelijk tot 22 november 2020. Na die datum zijn geen inschrijvingen meer mogelijk.

Het aantal exposanten is beperkt tot 280. Boven dat aantal wordt een wachtlijst opgesteld.

Gemaakt 13/10/2020 (bewerkt op 13/10/2020)

AGENDA