Carte de Visite ARTopenKUNST. Oproep aan plastische kunstenaars

De Stad Brussel lanceert een oproep bij alle beeldende kunstenaars uit Brussel voor de 6de editie van Carte de Visite / ArtopenKUNST tijdens het weekend van 8, 9 en 10 februari 2019 in het voormalige Vanderborghtgebouw, Schildknaapstraat 50 in Brussel. Inschrijven is mogelijk tot en met 19 november 2018.

Het evenement wordt georganiseerd door de dienst Cultuur van de Stad Brussel en vindt plaats op de vijf verdiepingen en 4.000 m² van het voormalige Vanderborghtgebouw, in de vorm van een gratis tentoonstelling die toegankelijk is voor iedereen (kunstenaars en publiek).

De tentoonstelling verzamelt en presenteert het ruime artistieke en creatieve talent van wie in de hoofdstad professioneel of als amateur actief is in de beeldende kunst. Voor sommige is dit evenement de perfecte gelegenheid om hun werk - al dan niet voor het eerst - aan een publiek te tonen. Bovendien biedt Carte de visite | ARTopenKUNST hen de kans om andere kunstenaars te ontmoeten en het publiek te leren kennen.

Voorwaarden voor deelname

  • De oproep richt zich tot alle beeldende kunstenaars vanaf 18 jaar, die professioneel of als amateur actief zijn en die op het grondgebied van de Stad Brussel wonen of er hun atelier hebben (1000, 1020, 1120 en 1130).
  • Elke deelnemende kunstenaar kan maximaal drie werken tentoonstellen.

Inschrijvingen

Het onlineformulier is toegankelijk tot 19 november 2018. Na die datum zijn geen inschrijvingen meer mogelijk.

Gemaakt 09/10/2018 (bewerkt op 09/10/2018)

AGENDA