Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Bedankingscampagne voor burgers

De GGC (Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie) heeft een communicatiecampagne gelanceerd om alle burgers te bedanken in de strijd tegen het coronavirus. De slogan van de campagne luidt: 'Jij bent een deel van de oplossing'.

Om die reden wordt iedereen bedankt die maskers draagt in gesloten ruimtes, iedereen die de sociale afstand respecteert in winkels, iedereen die naar school of naar het werk gaat. Van verplegend personeel tot horecapersoneel, inclusief winkeliers, politie, werkgevers, studenten, senioren, gezinnen, medewerkers van callcenters,...

Communicatiemateriaal?

Wilt u ook iemand bedanken? Of uw medewerkers aanzetten om de app Coronalert te gebruiken? Hieronder vindt u het nodige communicatiemateriaal:

Gemaakt 14/10/2020 (bewerkt op 15/10/2020)

ZIE OOK