Bekijk uw route

Met de auto, de fiets of te voet: via de app Anyways kan u uw toekomstige route bekijken voor na de invoering van het nieuwe circulatieschema.

Duid uw punt van vertrek en aankomst aan op de kaart of voer uw adres in bovenaan in de zoekbalk. U krijgt de afstand en de duur van het traject te voet, met de fiets of met de auto. Voor fietsers is er een 'directe route' die de kortste afstand aanduidt, en een 'comfortroute' die kasseiwegen zo veel mogelijk vermijdt:

Routeplanner

Als u met de auto naar Brussel gaat, gebruik dan een routeplanner zoals Google of Waze. Als u met een andere routeplanner werkt, zorg er dan voor dat deze is bijgewerkt.

Folders bereikbaarheid centrum

Dankzij deze folders kan u bekijken hoe u het vlotst naar het centrum komt. U vindt deze folders in de meeste handelszaken van het centrum:

Met het openbaar vervoer

Het centrum van Brussel is al goed bediend met metro's en premetro's (lijnen 1 en 5 doorkruisen het centrum van oost naar west, lijnen 3 en 4 verbinden het noorden en het zuiden van de stad en lijnen 2 en 6 draaien rond het centrum op de kleine ring). De bovengrondse lijnen van het openbaar vervoer zijn niet veranderd, maar kunnen op termijn genieten van de progressieve verbeteringen van Good Move ten voordele van actieve mobiliteit en openbaar vervoer.

Voor de ideale route met het openbaar vervoer:

Meer info en veelgestelde vragen (FAQ)?

Hebt u vragen? Of info nodig? Bel het nummer 0800 35 230 (open van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u).

Call center Good Move : 0800 35 230

ZIE OOK