Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Bike Repair Tour

Dit evenement is al voorbij

Op zaterdag 19 september 2020, van 11u tot 18u, op het Muntplein.

Kom je fiets laten herstellen of voorbereiden voor de herfst tijdens de Bike Repair Tour (in het kader van de Week van de Mobiliteit). Reparaties (versnellingen, remmen of zadel, lekke band, remkabels) zijn gratis, maar de onderdelen zijn betalend. Het is ook een kans om alle adviezen en informatie te krijgen om te blijven fietsen deze herfst.

Inschrijven is verplicht:

Expo Stad 30

Op 1 januari 2021 wordt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een 'Stad 30'. Een rondreizende expo van Brussel Mobiliteit is volledig aan dit thema van de zone 30 gewijd: de betrokken straten, alle voordelen, inspiratie uit andere Europese steden, Brusselse mobiliteitsdiensten,...

AGENDA