Boerderijproducten in het centrum van Brussel

De Buurderij biedt verse, lokale producten van goede kwaliteit aan (groenten, fruit, vlees, eieren, zuivelproducten, brood, honing, chocolade,...). De nieuwste Buurderij (of 'Ruche qui dit Oui!' in het Frans) van Brussel-Centrum bevindt zich in Wolf, Wolvengracht 50 - 1000 Brussel.

Het gaat om een project van korte keten: klanten doen hun boodschappen online en één keer per week worden de bestellingen rechtstreeks door de producent aan de consument overgedragen. Klanten profiteren zo van direct contact met producenten en kunnen hen al hun vragen stellen.

Hoe werkt het?

Klanten registreren zich op het internetplatform door hun geografische gebied te selecteren en vervolgens de Buurderij (Ruche) te kiezen die zich het dichtst bij hun huis bevindt. Ze kunnen daar dan hun bestellingen plaatsen en deze bestellingen ophalen tijdens de openingsuren van de Buurderij.

Buurderij Brussel-Centrum

De Buurderij van Brussel-Centrum Wolf in de Wolvengracht 50 vindt elke donderdag plaats van 18u tot 19u30. Meer info:

Momenteel biedt de Buurderij Brussel-Centrum een promocode van 5 euro voor uw eerste bestelling. Typ RUCHEWOLF om van deze korting te profiteren bij het afronden van uw bestelling (veld 'promotiecode').

Gemaakt 07/04/2021 (bewerkt op 07/04/2021)