Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

BXL Tour (uitgesteld)

Maatregelen coronavirus: de BXL Tour is uitgesteld tot september 2020. De precieze datum wordt binnenkort bekendgemaakt, evenals de tijdschema's en andere praktische details. De inschrijvingen zijn momenteel opgeschort en worden heropend wanneer de nieuwe datum wordt aangekondigd. Mensen die reeds ingeschreven waren, krijgen de komende dagen alle nuttige informatie via een nieuwsdbrief (kijk ook in uw spam). Vragen? info@bxltour.be

In september 2020 met start op het Paleizenplein en aankomst aan het Atomium.

BXL Tour is een fietstocht door de straten van Brussel. Het parkoers van 40 km is identiek aan dat van vorig jaar, hetzelfde ook dat werd gebruikt voor de tijdrit van de Grand Départ van de Tour de France 2019 in Brussel.

Bikecity komt ook weer tot leven aan de voet van het Atomium, met tal van leuke en interactieve activiteiten rond fietsen.

Inschrijvingen

Meer info en inschrijvingen:

Volgende video toont de aftermovie van de BXL Tour 2019 (de video bevat geen dialoog of tekst, enkel een achtergrondmuziek):