Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Campagne "11 miljoen redenen"

Met de nieuwe campagne '11 miljoen redenen' spoort de federale overheid alle Belgen aan om de 6 gouden regels te blijven toepassen in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19).

Centraal staat een reeks van 9 verschillende portretten van burgers die elk hun persoonlijke drijfveren op een foto tonen. Elke Belg heeft namelijk minstens één goede reden om de 6 gouden regels tegen corona te blijven volgen. De campagne nodigt iedereen dan ook uit om zijn of haar persoonlijke reden te delen via de website 11 miljoen redenen als antwoord op de vraag: "Waarom leef jij de regels na?"

Hoe jouw reden delen?

  • Surf naar het platform 11 miljoen redenen
  • Deel jouw persoonlijke reden om de 6 gouden regels vol te houden
  • Blijf ze volhouden en deel jouw reden met vrienden en familie via sociale media

Volgende video toont de campagne '11 miljoen redenen' (de video bevat volgende tekst: Wat is jouw reden? Zes gouden regels tegen corona. Elf miljoen redenen om vol te houden. Volg de regels over bijeenkomsten):

Gemaakt 12/08/2020 (bewerkt op 30/09/2020)

ZIE OOK