Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Campagne 'Covid Breakers' voor jongeren

De GGC (Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie) heeft een campagne gelanceerd voor jongeren in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19). Ontdek de actie 'Covid Breakers', gemaakt door en voor jongeren van 18 tot 25 jaar.

Het doel van de actie? De infectieketen van het virus doorbreken en een 'Covid Breaker' worden. Door jezelf en de anderen te beschermen draag je bij aan dat doel.

Communicatiemateriaal?

De video toont de campagne 'Covid Breakers' (deze video bevat achtergrondmuziek en de tekst: Ik hou vol, omdat ik wil reizen, daten, delen, dansen zoals voorheen, #ikbeneencovidbreaker):

Gemaakt 26/11/2020 (bewerkt op 26/11/2020)