Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Campagne 'Show your #BXLove'

De Stad Brussel lanceert een nieuwe campagne 'Show your #BXLove' om generaties dichter bij elkaar te brengen tijdens de lockdown. De campagne roept jongeren op om via sociale media een boodschap op te nemen voor grootouders, senioren uit de buurt of andere ouderen die geïsoleerd zijn in een woonzorgcentrum.

Hashtags #BXLove en #BlijfInJeKot

De boodschappen zijn een woordje van steun, een aanmoediging of een ander origineel idee om de dagen tijdens de lockdownperiode wat aangenamer te maken. De jongeren kunnen ze opnemen en vervolgens delen via Facebook, Instagram of nog TikTok, waarbij de hashtags #BXLove en #BlijfInJeKot worden gebruikt en de account bxl_online wordt vermeld. Dankzij het gebruik van deze juiste hashtags kan de Stad de verschillende filmpjes en video's gemakkelijk terugvinden.

Video voor de rusthuizen

De campagne loopt tot 27 april. Op het einde worden de verschillende filmpjes en stories gemonteerd in een uitgebreidere videoboodschap. Deze zal worden uitgezonden in de verschillende rusthuizen van de Stad Brussel. De video zal ook te zien zijn op deze pagina en op de sociale media van de Stad Brussel:

Gemaakt 22/04/2020 (bewerkt op 22/04/2020)