Hulp nodig bij het maken van een gescheiden toegang?

De Stad Brussel lanceert een oproep tot 'blijken van belangstelling' voor hulp bij het creëren van een afzonderlijke toegang voor woningen boven handelszaken. Deze gratis hulp bestaat uit het maken van schetsen en een financiële analyse.

De bezetting van de verdiepingen in de winkelstraten is essentieel omdat deze zorgt voor een levendige straat en buurt en de mogelijke degradatie van het gebouw vermijdt. Op die manier wordt ook de financiële rendabiliteit verhoogd.

Schetsen en financiële analyse

Als privé-eigenaar kunt u genieten van gratis hulp bij deze oproep tot het indienen van 'blijken van belangstelling'. Deze hulp bestaat uit de realisatie, door een architectenbureau in opdracht van de Stad, van een schets en een financiële analyse die is ontworpen om een ​​afzonderlijke toegang tot stand te brengen tussen uw handelszaak op de begane grond en de woningen op de bovenste verdiepingen (geschatte waarde van 750 tot 1500 euro/exclusief btw).

Premie 'gescheiden toegang'

Bovendien kunt u onder bepaalde voorwaarden profiteren van de premie 'gescheiden toegang'. Deze premie dekt een deel van de kosten van de werken die zouden volgen op deze analyse.

Meer info

Gemaakt 20/08/2019 (bewerkt op 24/03/2020)