Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Infosessie Duurzaam wijkcontract Versailles

Op donderdag 24 juni 2021, om 18u30, in de 'Ecole primaire des Pagodes'.

Neem deel aan de opstart van het Duurzaam wijkcontract Versailles. Met 12,5 miljoen euro steun van het Gewest kan de Stad Brussel samen met de bewoners en de lokale actoren een ambitieus actieplan uitwerken om de leefkwaliteit in de wijk op alle vlakken te verbeteren: openbare ruimte, huisvesting, ondersteuning van de werkgelegenheid en het sociale leven, milieu, burgerprojecten, collectieve voorzieningen,...

Inschrijving

Gezien de gezondheidscontext en om praktische redenen is inschrijven voor deze Algemene Vergadering verplicht. U kan zich inschrijven:

Als de evolutie van de gezondheidscontext het niet toelaat om de vergadering fysiek te houden, vindt de infosessie virtueel plaats via een Zoomlink die u later wordt meegedeeld.

Affiche infosessie wijkcontract Versailles

ZIE OOK