Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Inspraakavond 'Waterbeheerplan 2022-2027'

Op donderdag 26 november 2020, van 18u tot 21u, online via Zoom.

Voor de uitwerking van het nieuwe Waterbeheerplan 2022-2027 nodigt Leefmilieu Brussel u uit voor een participatief traject. Naast het openbaar onderzoek zijn er inspraakmomenten om uw ideeën en behoeften voor een beter waterbeleid in Brussel te toetsen.

Deze eerste bijeenkomst gaat dieper in op de doelstellingen van het plan en verschillende fasen van het traject. Tijdens de eerste avond kan u ook uw mening geven.

Door de gezondheidsmaatregelen vindt de workshop op afstand plaats (via Zoom).

Meer info en inschrijvingen:

Volgende video nodigt u uit om deel te nemen aan het Waterbeheerplan 2022-2027 (de video bevat tekst en ondertitels in het Nederlands):

© Elise Beke