Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Murder Mystery Game

Dit evenement is al voorbij

Op 8, 12 en 15 april 2021, in het Coudenbergpaleis.

Het Coudenbergpaleis organiseert een speurtocht waarbij je een 'cold case' van 500 jaar oud kan oplossen: Brussel, 1521, terwijl een feest volop aan de gang is in het paleis, overlijdt een belangrijk personage in duistere omstandigheden. Enkele eeuwen later verschijnt zijn geest samen met die van enkele medegenodigden opnieuw op de plaats van het delict. De museumbewakers worden opgeschrikt door de aanwezigheid van deze verloren zielen en vragen aan de bezoekers om het mysterie te ontrafelen...

Breng een smartphone of tablet mee om de QR-codes in het spel te scannen.

Reserveren verplicht:

Meer info:

Volgende video toont de Murder Mystery Game (de video bevat gesproken tekst in het Frans en ondertitels in het Frans en Nederlands):