Verstoorde dienstverlening aan loketten Demografie

Door de nationale betoging kan de dienstverlening aan de loketten van het departement Demografie (Bevolking en Burgerlijke Stand) verstoord zijn op vrijdag 24 september 2021. Het e-loket blijft toegankelijk voor het uitvoeren van een reeks administratieve stappen.

 

Ontdek de restaurants met het GoodFood-label

Op vrijdag 1 oktober 2021, in verschillende restaurants in Brussel. De openingstijden zijn afhankelijk van de openingstijden van het deelnemende restaurant.

Verschillende restaurants met het GoodFood-label op het grondgebied van de Stad Brussel nodigen u uit om ze te ontdekken tijdens het Festival Brusselse Kost. Elk restaurant neemt op zijn eigen manier deel aan het festival: korting op de rekening, gratis dessert, ontdekkingsmenu, welkomstcocktail,...

Op deze dag maakt u kennis met het GoodFood-label, dat als doel heeft restaurants die bezig zijn met een duurzame aanpak te ondersteunen en te begeleiden. Deze aanpak bestaat uit de consumptie van lokale en seizoensgebonden producten, alternatieven voor dierlijke eiwitten, voedsel geproduceerd met respect voor het milieu en minder voedselverspilling.

Lijst met deelnemende restaurants

AGENDA