Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Openbare oproep. Reuzenrad op het Poelaertplein

De Stad Brussel lanceert een openbare oproep naar kandidaten voor de bezetting van een vaste standplaats voor een reuzenrad. De standplaats ligt op het Poelaertplein (oppervlakte 20mx25m). De uiterste datum voor het indienen van een kandidatuur is 12 april 2021 om middernacht.

De standplaats wordt toegewezen voor een periode van 6 jaar (niet-hernieuwbaar). Ze kan uitgebaat worden maximaal tussen 15 januari en 15 november ieder jaar, en volgens de volgende maximale openingsuren:

  • van 7u tot 21u van 1 november tot 31 maart
  • van 6u tot 22u van 1 april tot 31 oktober

De standplaats moet minstens ieder weekend worden uitgebaat en iedere schoolverlofdag tussen 15 januari en 15 november van ieder jaar.

Hoe een kandidatuur indienen?

De kandidaatstellingsdossiers en hun bijlagen worden opgestuurd naar de cel Commerciële Animatie van de Stad Brussel, Zaterdagplein 1 - 1000 Brussel, hetzij per aangetekend schrijven met ontvangstbevestiging, hetzij ter plaatse op een duurzame drager tegen ontvangstbewijs, hetzij per e-mail (pdf-bestand) naar dit adres:

De uiterste datum voor het indienen van een kandidatuur is 12 april 2021 om middernacht.

Oproep en reglement

Gemaakt 21/12/2020 (bewerkt op 15/02/2021)