Sainctelettebrug afgesloten

Door een brand liep de Sainctelettebrug schade op. De brug richting Basiliek blijft om veiligheidsredenen tot nader order afgesloten. Alle info over alternatieve trajecten en omleidingen: Sainctelettebrug afgesloten (Brussel Mobiliteit)

Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Opening vaccinatiecentrum Neder-Over-Heembeek

Het vaccinatiecentrum Neder-Over-Heembeek in het Militair Hospitaal Koningin Astrid gaat op maandag 3 mei 2021 om 9u45 open voor de bevolking.

Dit vaccinatiecentrum bevindt zich in het Militair Hospitaal (Bruynstraat 200 - 1120 Neder-Over-Heembeek). Het centrum is bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • bus 47, 53, 56 en 57 met halte Militair Hospitaal, of DOO of DGHR Militair Domein (enkel voor lijn 47), of halte Mercator (enkel voor lijnen 56 en 57)

De parking van het Militair Hospitaal is ook vlakbij voor mensen die met de auto komen.

Gemaakt 29/04/2021 (bewerkt op 03/05/2021)

ZIE OOK

© coronavirus.brussels