Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Oproep tot burgerinitiatieven stadsvernieuwingscontract Heyvaert-Poincaré

In het kader van het stadsvernieuwingscontract Heyvaert-Poincaré (SVC 5) organiseert de Stad Brussel, samen met de gemeentes Sint-Jans-Molenbeek en Anderlecht, een oproep tot burgerinitiatieven. Het kandidatuurdossier moet uiterlijk op 9 oktober 2020 worden verzonden.

Het totale budget van deze oproep tot het indienen van projecten bedraagt 54.800 euro. De projecten moeten binnen de uitvoeringsperiode van het SVC Heyvaert-Poincaré worden uitgevoerd, vóór 28 februari 2023. Alle voorgestelde initiatieven worden geleid door bewoners en/of actoren van de perimeter van het SVC Heyvaert-Poincaré (PDF, 3.39 MB).

Afhankelijk van waar u uw project ontwikkelt, wordt u uitgenodigd om ofwel een gemeentelijk project in te dienen dat enkel op het grondgebied van de Stad Brussel wordt ingezet, ofwel een intergemeentelijk project dat zich zal ontwikkelen in de 3 gemeenten samen.

Gemaakt 14/09/2020 (bewerkt op 17/09/2020)

ZIE OOK