Overslaan en naar de inhoud gaan

Overheidsopdracht 'VIEW. Vilvoordsesteenweg-Euroveiling'

Overheidsopdracht 'VIEW. Vilvoordsesteenweg-Euroveiling'
© Paul Kamenan

De Grondregie van de Stad Brussel is op zoek naar een volledig team voor het ontwerp en de uitvoering van het project 'VIEW. Vilvoordsesteenweg-Euroveiling'. Uiterste indieningsdatum: 29 augustus 2024 om 11u.

Het project heeft als doel de ontwikkeling van een perceel  in het zuiden van het Gebied van Gewestelijk Belang (GGB) nummer 4 in Neder-Over-Heembeek, nabij het kanaal en langs de Vilvoordsesteenweg, op een terrein dat eigendom is van Euroveiling.

Voorwerp van de opdracht

Ontwerp en uitvoering (design and build) van een gemengd ontwerp met minimaal 90 woningen met ondergrondse parking en commerciële ruimte en ook minimaal 2000 m2  van cascoruimtes voor commerciële en productieactiviteiten.

Dit project is het resultaat van een partnerschap tussen de Grondregie en Euroveiling en sluit aan bij het Masterplan Van Praet dat streeft naar een volledige herontwikkeling van het GGB nummer 4 tot een duurzame gemengde wijk. Het project draagt bij aan de ontwikkeling van deze nieuwe wijk en moet zich harmonieus integreren met de eerste realisaties van het deel Zuid van GGB nummer 4.

De kandidaat-teams voor deze opdracht moeten bestaan uit 2 entiteiten: een aannemer en een multidisciplinair ontwerpteam met expertise in architectuur, stabiliteit, speciale technieken, EPB-advies en landmeten.

Meer info?

Externe siteVIEW. Vilvoordsesteenweg-Euroveiling: ontwerp en uitvoering (design and build) van een gemengd ontwerp

Contact

Grondregie van de Stad Brussel - Eenheid 'Strategie & Bouw'
Hallenstraat 4
1000 Brussel
regie.construct@brucity.be

Gemaakt op 04/06/2024 (Gewijzigd op 04/06/2024)