Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Participatieve workshop. Nieuwe serre in Bockstael

Op woensdag 21 april 2021, om 15u en 17u, via videoconferentie (Zoom).

In het kader van het wijkcontract Bockstael wordt er een serre gebouwd bij het voormalige station van Laken. Het Centre d'Ecologie Urbaine voerde een studie uit over het activiteitenprogramma van deze serre voor stadslandbouw in Bockstael. Daarom nodigt de Stad Brussel u uit voor een informatie- en discussiebijeenkomst over de resultaten en de mogelijkheden. Twee zittingen van 1u30 zijn gepland. De eerste om 15u en een tweede om 17u.

Programma

  • presentatie van de resultaten
  • discussieworkshops

Inschrijving?

Gelieve u in te schrijven door een e-mail te sturen naar:

  • duurzaam@brucity.be met vermelding van uw contactgegevens (die enkel worden gebruikt om de Zoom-uitnodiging te versturen) en de sessie die u wil bijwonen

ZIE OOK