Pcard+ biedt 15 euro parking en 15 euro shopping

De parkeerkaart Pcard+ biedt, in samenwerking met de Stad Brussel, voordelige tarieven in de parkings van Interparking in Brussel. Bij het begin van de zomer 2021 krijgt elke nieuwe abonnee een parkeerkrediet van 15 euro en een cadeaubon van 15 euro, te besteden in Brusselse zaken die deelnemen aan de actie Bxl-cadeaubon. Bovendien geeft dit aanbod recht op 30% korting op het parkingticket.

Bij de afbouw van de coronamaatregelen bieden Interparking en de Stad Brussel een geschenk aan: een extra krediet van 15 euro op de Pcard+ Brussels en een waardebon van 15 euro te gebruiken in de winkels die deelnemen aan de actie Externe site BXL-cadeaubon.

Bestaande kaarthouders profiteren eveneens van deze actie.

Pcard+ Brussels

De Pcard+ Brussels wordt gratis op aanvraag verdeeld door Interparking aan iedereen met een postcode in het Brussels Gewest. Het is een kaart met een chip en een magneetstrip om binnen en buiten te rijden bij parkeergarages.

De kaart moedigt degenen die alleen met de auto kunnen komen aan om gebruik te maken van collectieve parkeergarages. De Pcard+ biedt aantrekkelijke tarieven in alle Belgische parkings van Interparking. De gebruiker kan zijn nummerplaat ook koppelen aan de Pcard+ om de parkeerplaats zonder contact te kunnen binnen- en buitenrijden.

Meer info:

Gemaakt 12/06/2020 (bewerkt op 18/06/2021)

ZIE OOK

    Pcard+ biedt 15 euro parking en 15 euro shopping