Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Projectoproep BeTalky 2021-2022

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceert de projectoproep BeTalky 2021-2022. Deze oproep is gericht aan alle organisaties in Brussel die op het vlak van meertaligheid een maatschappelijke meerwaarde realiseren. Projecten kunnen worden ingediend tot en met 20 januari 2021.

BeTalky staat in voor de promotie van de meertaligheid in Brussel (1,2 miljoen inwoners, die samen meer dan 100 verschillende talen spreken). Het spreken van meerdere talen is belangrijk voor een gedeeld burgerschap, waarin iedereen zich verstaanbaar kan maken en elkaar kan begrijpen.

De projectoproep richt zich tot organisaties die via een project inspelen op concrete noden in deze context en die hierin een maatschappelijke meerwaarde realiseren binnen hun domein (onderwijs, werk, cultuur, jeugd, sport, welzijn,...). Meer info:

Gemaakt 20/11/2020 (bewerkt op 20/11/2020)