Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Projectoproep Economische herlancering

De Stad Brussel lanceert opnieuw een projectoproep om de economische en commerciële dynamiek van de verschillende winkelstraten nieuw leven in te blazen. Het online aanvraagformulier moet vóór 31 januari 2021 om middernacht worden ingevuld.

In het kader van de gezondheidscrisis keurde de Stad Brussel een plan goed om de economische activiteit nieuw leven in te blazen. Het plan omvat onder meer deze oproep. De projectoproep heeft tot doel projecten te ondersteunen die de klanten aanmoedigen om terug te keren naar de handelswijken. Het maximumbedrag dat per project wordt toegekend is 20.000 euro.

Gemaakt 24/09/2020 (bewerkt op 12/01/2021)

ZIE OOK