Projectoproep 'Made in Helihaven-Antwerpen'

Het duurzaam wijkcontract Helihaven-Antwerpen lanceert de 2de editie van de oproep voor burgerinitiatieven Made in Helihaven-Antwerpen.

'Made in Helihaven-Antwerpen' is een jaarlijkse projectoproep die tot doel heeft lokale initiatieven te ondersteunen en aan te moedigen. Dat gebeurt door een subsidie (tussen 500 en 5.000 euro) toe te kennen aan inwoners, verenigingen of scholen die zich inzetten voor de uitvoering van acties die een positieve impact kunnen hebben op de levenskwaliteit en de sociale cohesie in de wijk Helihaven-Antwerpen.

Een openluchtbioscoop in uw wijk? Een comedyfestival? Een boekenruilkast of een wedstrijd voor het meest bloemrijke balkon? Wat ook het idee van uw project is, het doel is om de gezelligheid in het gebied van het wijkcontract Helihaven-Antwerpen te versterken en de vaardigheden en talenten van de inwoners in de kijker te zetten.

'Made in Helihaven-Antwerpen' staat open voor alle (groepen) inwoners, verenigingen of scholen in de wijk. Mensen die niet in het gebied van het wijkcontract wonen, kunnen deelnemen op voorwaarde dat het project wordt uitgevoerd in partnerschap met één of meer inwoners van de wijk Helihaven-Antwerpen.

Stappen van de projectoproep

  1. Lees het reglement van de projectoproep (PDF, 400.42 KB)
  2. Maak een afspraak met het team van het Duurzaam Wijkcontract Helihaven-Antwerpen (verplichte stap)
    Neem contact op per telefoon, e-mail of bezoek het wijkkantoor (contactgegevens hieronder)
  3. Vul het aanvraagformulier (PDF, 611.27 KB) in.
  4. Onderteken het aanvraagformulier en stuur het per e-mail of geef het af in het wijkkantoor vóór 29 september 2023
  5. Presenteer uw project mondeling in oktober 2023 voor een selectiecomité bestaande uit inwoners, verenigingen en leden van het team van het DWC Helihaven-Antwerpen
  6. Is uw project geselecteerd? Dan voert u uw project binnen 12 maanden uit

Als u geen project wilt indienen, maar gewoon deel wilt uitmaken van het selectiecomité omdat u in de wijk woont of uw vereniging er gevestigd is, kan dat ook. Aarzel niet om contact op te nemen met het team van het DWC.

Flyer - Made in Helihaven-Antwerpen (PDF, 7.30 MB)

Contact

Wijkkantoor: Helihavenlaan 41 - 1000 Brussel (elke donderdag geopend tussen 9u en 17u).

Gemaakt 13/06/2023 (bewerkt op 14/06/2023)

ZIE OOK