Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Publieke bevraging Territorium Noord

Het Territorium Noord is in volle ontwikkeling. Om een gedeelde visie voor dit gebied te ontwikkelen vindt een participatietraject plaats. U kan uw mening over de wijk geven van 9 november tot en met 7 december 2020.

Territorium Noord?

Het Territorium Noord brengt verschillende wijken rond het Noordstation samen: de wijken Noord, Sint-Rochus, Brabant, Masui en Gaucheret. Dat stadsgedeelte wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bevolkingsgroepen en sterk verschillende wijken. Het wordt doorkruist door verschillende stedelijke barrières (trein, kleine ring en kanaal).

Centraal in de aanpak staan het zich opnieuw toe-eigenen van dat gebied door zijn gebruikers en het aanhalen van de banden tussen de wijken.

Publieke bevraging?

Deze publieke bevraging wordt georganiseerd door perspective.brussels, in samenwerking met de Stad Brussel en de gemeenten Schaarbeek en Sint-Joost-ten-Node.

Geef uw mening (van 9 november tot 7 december 2020):

Meer info:

Gemaakt 09/11/2020 (bewerkt op 09/11/2020)
© Filip Dujardin