Verstoorde dienstverlening aan loketten Demografie

Door de nationale betoging kan de dienstverlening aan de loketten van het departement Demografie (Bevolking en Burgerlijke Stand) verstoord zijn op vrijdag 24 september 2021. Het e-loket blijft toegankelijk voor het uitvoeren van een reeks administratieve stappen.

 

Shoppingactie in Neder-Over-Heembeek

Van 1 september tot en met 30 oktober 2021 verwent de Vereniging van Handelaars en Zelfstandigen van Neder-Over-Heembeek haar klanten met een waardebon van 5 euro als ze bij 5 verschillende deelnemende handelaars kopen.

Deze bon kan enkel lokaal besteed worden en zorgt dus voor een lokale boost van de handel. De waardebon kan gebruikt worden als betaalmiddel bij de lokale handelaar en wordt toegekend aan de inwoners of bezoekers.

Spaarkaart

Klanten moeten enkel hun spaarkaart bij de kassa laten zien. Vijf stempels van vijf verschillende winkels geven recht op een waardebon van vijf euro. Ingevulde spaarkaarten worden ingewisseld bij de contactpunten (Bijouterie Adam, Tele-Sound, Century21 et Immotheker finotheker).

De aankoopbon is geldig tot 30 oktober (tot einde van de voorraad). De stempels worden gegeven tot 30 september. Er wordt maximaal één waardebon toegekend per inwoner/persoon (domicilieadres) of bezoeker (van de markt bijvoorbeeld).

Deelnemende winkels?

De deelnemende handelaars: Ô thai, Adam Bijouterie, Au bon Coin, Pedi-center, Elsocht Peter, Hernalsteen, Imagin'elle, Immotheker ThreeFinance, KL Hair, Les Cyclades, Ph/Ap. Matton, Maylee's Bar, De Hertogh, Small is Biotiful, 't Hiembeiks Kotteer, Tele-Sound, Wi-Fix, Century 21 Best House, Rami-Fouad.

De Stad Brussel steunt deze actie in het kader van het economisch herstelplan.

Gemaakt 10/09/2021 (bewerkt op 10/09/2021)