Standplaats voor een ijsventer in het Ter Kamerenbos

De Stad Brussel lanceert een aanbesteding voor een nieuwe standplaats voor ijsventers in het Ter Kamerenbos (Bremlaan).

Deze gespecialiseerde standplaats is voorbehouden voor ambachtelijk ijs, namelijk:

  • De uitbater maakt zijn ijs zelf met ingrediënten van hoge kwaliteit (rauwe volle melk), en gebruikt ook ambachtelijke bereidingsprocessen. Het ambachtelijke ijs bevat geen smaakversterkers, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
  • Voor de sorbets 'vol fruit' ligt verse fruit- of vruchtenpuree aan de basis van de bereiding.

Periode

De standplaatsen worden toegewezen voor een periode van 15 maart 2018 tot 31 december 2018.

Indienen kandidatuur

De aanvangsdatum voor de inzendingen is 1 februari 2018 en de uiterste datum voor de inzendingen is 28 februari 2018 om 18u.

Downloaden

Gemaakt 02/02/2018 (bewerkt op 02/02/2018)
Standplaats voor een ijsventer in het Ter Kamerenbos