Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Staycation BXL 2021

Van 21 juni tot en met 15 september 2021 op verschillende plaatsen in Brussel.

Tijdens de zomervakantie biedt StaycationBXL de Brusselaars de kans om hun eigen omgeving te herontdekken. StaycationBXL omvat een honderdtal activiteiten en evenementen die zorgvuldig werden uitgekozen om de thuisblijvende Brusselaars te laten genieten van een zomervakantie met familie of vrienden op diverse locaties.

Zo kunnen kinderen te paard of op een ezel een tochtje maken en trekt Muntpunt met een zomerspeelbox naar parken en openbare plaatsen. Er komt ook een interactieve zuil in (het voormalig goederenstation) Gare Maritime, een stadsjungle voor het jeugdtheater Bronks, en je kan dit jaar weer kajakken op het kanaal.