Sainctelettebrug afgesloten

Door een brand liep de Sainctelettebrug schade op. De brug richting Basiliek blijft om veiligheidsredenen tot nader order afgesloten. Alle info over alternatieve trajecten en omleidingen: Sainctelettebrug afgesloten (Brussel Mobiliteit)

Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Street Workout Launch

Dit evenement is al voorbij

Op zaterdag 30 april 2016, om 12u30, in het Maximiliaanpark.

Officiële opening van het eerste street workout park. Bij street workout worden geen klassieke fitnesstoestellen gebruikt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt op gewone toestellen in parken of op straat.

De street workout club Wolf's Bar, die gebruik zal maken van het nieuwe park, geeft tijdens de opening een liveshow. Daarna is er een gezonde receptie, minicompetitie en dj-set.