Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Oproep tot belangstelling voor SUBjonction

In het kader van het duurzaam wijkcontract Jonction is de Stad Brussel op zoek naar natuurlijke of rechtspersonen die geïnteresseerd zijn in de SUBjonction-ruimte (tijdelijke naam). Deze ruimte in het station Kapellekerk wordt na de werken (tegen 2026) geopend. Reageren kan tot en met 31 januari 2021.

De bestemming van deze plek is voorzien als een cultureel en artistiek (cultureel en sociaal-cultureel) interventiegebied en een ruimte voor een café (kleine catering). Daartoe lanceert de Stad een oproep tot belangstelling om:

  • de ideeën, structuren, projectleiders of geïnteresseerden in/voor deze ruimte te identificeren
  • de functies voor de SUBjonction-ruimtes te bedenken (concertzaal, tentoonstellingsruimte,...)
  • de vereiste budgetten, het type werking en het type structuur te identificeren

In een tweede fase komt er ook een oproep tot het indienen van projecten. Een analyse van de reacties van belangstelling dient als basis voor de oproep tot het indienen van projecten.

Formulier en presentatie

Gemaakt 11/12/2020 (bewerkt op 15/12/2020)

ZIE OOK