Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Subsidies en coaching voor het starten van een zaak?

De projectoproep OpenSoon 2021 is gelanceerd. OpenSoon biedt coaching en financiële ondersteuning van maximaal 15.000 euro aan nieuwe commerciële projecten (duurzaam, innovatief en kwaliteitsvol) in Brussel.

Deze projectoproep staat open voor handelaars op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, hetzij voor winkelprojecten waarvan de opening op handen is, hetzij voor bedrijven die geopend zijn sinds 1 januari 2021. Ontdek de voorwaarden om in aanmerking te komen, de regels en de te volgen stappen:

Opgelet: voor het indienen van een aanvraag voor OpenSoon moet u eerst een (virtuele) ontmoeting met een Hub.brussels plannen.

Gemaakt 09/02/2021 (bewerkt op 06/05/2021)
© hub.brussels