Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Tentoonstelling. Ariane Loze

Dit evenement is al voorbij

Van 4 tot en met 27 maart 2021 in het sport- en cultureel centrum Tour à Plomb - Hageltoren.

Op het kruispunt van cinema en hedendaagse kunst, stellen de video's van Ariane Loze de veelheid aan menselijke gedragingen in vraag door een confrontatie met een veelheid aan personages. De problematiek van het gemeenschappelijke en de verschillende vormen van het zelf worden afgewezen en verkend via het dystopische landschap dat de kunstenares heeft gecreëerd.

De tentoonstelling Parlez-nous over jezelf toont een reeks recente video's die Ariane Loze volledig zelf maakt, waarbij ze alle rollen en functies op zich neemt die in het productieproces bestaan.

Reserveren verplicht.