attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Tentoonstelling. David Ayoun

Dit evenement is al voorbij

Van 9 december 2021 tot en met 13 maart 2022 in de Centrale for contemporary art (Centrale Box).

David Ayoun presenteert het project Fold. Als een kind van 'creolisering' ontwikkelt David Ayoun werk dat de transformatie van het lichaam en zijn percepties in vraag stelt in relatie tot techniek en geheugen. Zijn werkwijze bevindt zich op het kruispunt van beeld en dans, taal en het onbewuste, ritueel en droom. Via een principe van gevoelige en burleske verschuiving, gebruikt hij de kwetsbaarheid van eenvoudige of virtuoze, informele of archaïsche bewegingen en tekens.

Zijn installaties zijn ontworpen om in dialoog te gaan met architectuur. Er wordt een beroep gedaan op de aandacht, de waarneming, het lichaamsbewustzijn en de beweeglijkheid van de toeschouwer. Hij besteedt bijzondere aandacht aan het kader, de ruimte, de tijdelijkheid en het geluid.

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels