attention!

Sluiting van de loketten op vrijdag 9 december 2022

Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel sluiten de loketten van het voormalige Administratief Centrum (Anspachlaan 6 - 1000 Brussel) al op vrijdag 9 december 2022. U kunt uw documenten ook altijd online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Door de verhuis kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Tentoonstelling. Hoe willen we leven? Politiek van de fotomontage

Dit evenement is al voorbij

Van 1 april tot en met 28 augustus 2022 in het Design Museum Brussels (ADAM).

Charlotte Perriand heeft haar leven gewijd aan het verbeteren van de levensomstandigheden van zoveel mogelijk mensen, waarbij ze een 'woonkunst' creëerde die in harmonie was met de natuur. Ze gebruikte de fotografie als instrument om de werkelijkheid te observeren, maar ook om haar opvatting van een nieuwe wereld te verdedigen.

De tentoonstelling biedt een kijk op haar opvatting van de wereld via haar werkmethode en haar ongelooflijke collectie foto's - historische prints, negatieven, tijdschriftknipsels, persoonlijke foto's. Deze archieven worden getoond aan het publiek in het licht van de reconstructie van haar monumentale fotomontages.

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels