attention!

Verstoorde dienstverlening op donderdag 5 oktober

Door syndicale acties is de dienstverlening aan de verschillende loketten van het Administratief Centrum Brucity en de verbindingsbureaus verstoord op donderdag 5 oktober 2023. U kan uw documenten steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Ook de MIVB verwacht hinder op haar net: Externe site nationale betoging.

 

Tentoonstelling. Nuevo nouveau

Van 22 september 2023 tot en met 27 januari 2024 in MAD Brussels.

MAD Brussels richt zich op hedendaags design en zocht een internationale ontwerper die de essentie van de art nouveaubeweging vandaag belichaamt. Iemand die niet bang is om te experimenteren met verschillende disciplines: van design tot het maken van meubels, van schilderkunst tot het totaalinterieur.

De Spaanse artiest en ontwerper Jaime Hayon, ook wel de hedendaagse Antoni Gaudi genoemd, belichaamt al deze aspecten: van mysterieuze keramische wezens en fijn bewerkte objecten tot kleurrijke interieurs en intrigerende schilderijen. Hayons creaties, die de grenzen tussen kunst, decoratie en design opzoeken, zitten niet alleen vol optimisme, maar tonen ook het kunnen van een echte vakman.

Externe site Nuevo nouveau

Deel  

AGENDA

 

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels

Tentoonstelling. Nuevo nouveau
© Jaime Hayon