Sainctelettebrug afgesloten

Door een brand liep de Sainctelettebrug schade op. De brug richting Basiliek blijft om veiligheidsredenen tot nader order afgesloten. Alle info over alternatieve trajecten en omleidingen: Sainctelettebrug afgesloten (Brussel Mobiliteit)

Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Tentoonstelling. Yvonne De Grazia

Van 25 maart tot en met 6 juni 2021 in de Centrale for contemporary art (Centrale Box).

De tentoonstelling van Yvonne De Grazia Danger… it's what you run away from brengt een visueel voorstel dat het collectieve verleden en het individuele geheugen combineert. Fragmenten uit Felix Saltens' boek A life in the woods en de tekenfilm bewerking door Walt Disney (Bambi) zijn de essentiële elementen van dit werk. De installatie omvat papierprints, textielontwerp, tekeningen, video en geluid.