Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Theater. This Song Father Used to Sing (Three Days in May)

Dit evenement is al voorbij

Van 11 tot en met 16 mei 2019 in het sport- en cultureel centrum Tour à Plomb. In Thai, met ondertitels in het Nederlands, Engels en Frans.

This Song Father Used to Sing (Three Days in May) zoomt in op een kleine keukenruimte in Bangkok. Een broer en een zus beleven er drie dagen in mei, telkens in een ander kalenderjaar. Hun fysieke ingetogenheid staat in contrast met de innemende en vaak absurde gesprekken die ze voeren. Terwijl ze samen koken, betuigen ze respect en gemis voor hun overleden vader. Verleden, heden en toekomst lopen subtiel in elkaar over en zijn gelinkt aan de politieke context van de Thaise metropool.

Wichaya Artamat toont het leven zoals het is, zonder zijn bevreemdende karakter te verhullen. De communicatie van zijn personages dient geen logica en leidt evenmin tot een bevattelijk eindpunt.

© Wichaya Artamat