Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Toegankelijkheidsprijs voor Nuit Blanche

Het culturele evenement Nuit Blanche heeft tijdens de 12de editie van de Prix CAP48 de l'Entreprise Citoyenne de prijs voor de toegankelijkheid gewonnen. CAP48 beloont bedrijven die het goede voorbeeld geven rond de inclusie van personen met een handicap. De vzw Brufête mocht de prijs in ontvangst nemen.

Brufête (Brufeest) organiseert culturele evenementen op het grondgebied van de Stad Brussel. Eén van de grootste evenementen in dat programma is Nuit Blanche. Sinds 2012 heeft de organisatie bijzondere aandacht voor personen met een handicap door een parkoers op maat aan te bieden. Het project Nuit Blanche voor Allen ontwikkelt zich langs 3 assen:

  • een aangepast parkoers
  • toegankelijke informatie
  • een gepersonaliseerde ontvangst

Meer info over de Prix CAP48 de l'Entreprise Citoyenne en een video over Nuit Blanche:

Gemaakt 25/01/2018 (bewerkt op 07/05/2018)