attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Vaccinatie coronavirus (Covid-19)

België is gestart met de vaccinatie tegen het coronavirus (Covid-19). Deze vaccinatie is vrijwillig en gratis voor elke burger.

U vindt meer informatie over de vaccinatie tegen Covid-19 in België (faseplan en FAQ) op:

De rubriek "vaccinatie" van de website coronavirus.brussels krijgt regelmatig updates, naarmate het aantal te vaccineren personen in Brussel toeneemt:

Reis gratis naar uw vaccinatiecentrum:

Hoe werkt een coronavirus? Hoe werkt een coronavaccin? Welke soorten vaccins zijn er? Wat na de vaccinatie? De antwoorden op al deze en andere vragen staan in volgende folders:

Volgende video toont het vaccinatiefilmpje van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC) (de video bevat de tekst Een vaccin en alles kan als vroeger zijn. De keuze is aan ons. Laten we ons beschermen):

De vzw Foyer maakte een video in 18 talen over de terugkeer naar het normale leven:

Gemaakt 18/01/2021 (bewerkt op 12/09/2022)

ZIE OOK

© coronavirus.brussels