Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Vaccinatie coronavirus (Covid-19)

België is gestart met de vaccinatie tegen het coronavirus (Covid-19). Deze vaccinatie is vrijwillig en gratis voor elke burger.

U vindt meer informatie over de vaccinatie tegen Covid-19 in België (faseplan en FAQ) op:

Vaccinatie in Brussel

De rubriek "vaccinatie" van de website coronavirus.brussels krijgt regelmatig updates, naarmate het aantal te vaccineren personen in Brussel toeneemt:

Vaccinatiecentra in Brussel

Folders met FAQ

Hoe werkt een coronavirus? Hoe werkt een coronavaccin? Welke soorten vaccins zijn er? Wat na de vaccinatie? De antwoorden op al deze en andere vragen staan in volgende folders:

Campagne en video

Volgende video toont het vaccinatiefilmpje van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC) (de video bevat de tekst Een vaccin en alles kan als vroeger zijn. De keuze is aan ons. Laten we ons beschermen):

Iriscare lanceerde de vaccinatiecampagne Stroop je mouwen op, gericht op bewoners en personeel van de woonzorgcentra. De campagnevideo is in het Nederlands (met ondertitels in het Nederlands):

Gemaakt 18/01/2021 (bewerkt op 23/02/2021)

ZIE OOK

© coronavirus.brussels