Vraag uw paspoort op tijd aan!

Door de grote vraag naar paspoorten na twee jaar van gezondheidsbeperkingen duurt het langer om een afspraak te maken. Gelieve hiermee rekening te houden als u volgens de normale procedure een paspoort aanvraagt.

De dienst doet zijn uiterste best om aan de grote vraag te voldoen, maar rekent er ook op dat u uw paspoort zo vroeg mogelijk aanvraagt.

Een afspraak maken

Als de datum van een afspraak voor een aanvraag van een paspoort of een identiteitskaart/verblijfskaart (Kids-ID) te ver weg lijkt, maak dan een afspraak op een andere locatie van de Stad, bij een ander verbindingsbureau of bij de centrale diensten van het Administratief centrum.

Verbindingsbureau Louiza

Als u de bestelde kaart of het bestelde paspoort niet voor de sluiting van het kantoor hebt kunnen afhalen (sluiting van 15 juli tot 15 augustus), ga dan tijdens de openingsuren van de dienst Bevolking/Identiteitsbewijzen naar het Administratief centrum van de Stad Brussel (2de verdieping) om uw document aan de snelloketten (zonder afspraak) af te halen.

Verbindingsbureau Haren

Door de tijdelijke sluiting van 15 juli tot 15 augustus kunt u een afspraak maken om een kaart aan te vragen bij de verbindingsbureaus in Laken of Neder-Over-Heembeek, of bij het Administratief centrum. Als u uw kaart niet vóór de sluiting op 15 juli in Haren hebt kunnen afhalen, kunt u ze (zonder afspraak) afhalen aan de snelloketten in het Administratief centrum van de Stad Brussel (2de verdieping).

Gemaakt 06/07/2022 (bewerkt op 06/07/2022)