attention!

Sluiting van de loketten op vrijdag 9 december 2022

Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel sluiten de loketten van het voormalige Administratief Centrum (Anspachlaan 6 - 1000 Brussel) al op vrijdag 9 december 2022. U kunt uw documenten ook altijd online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Door de verhuis kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Werken Adolphe Maxlaan

De Adolphe Maxlaan en de Bruidsstraat, Finisterraestraat, Nieuwbrug, Sint-Pietersstraat en Mechelsestraat worden heraangelegd. De start van de werken, die oorspronkelijk gepland was voor eind oktober, is uitgesteld naar februari 2023. Dat komt door de langere levertijd van het nodige materiaal voor de werken, zoals de blauwe hardsteen.

De Stad Brussel heeft contact opgenomen met andere leveranciers om deze vertraging te vermijden, maar zonder succes. Ze houdt u uiteraard op de hoogte over de details van de verdere organisatie van de werf.

Infosessie in januari 2023

Daarom komt er in januari 2023 een infosessie voor bewoners en handelaars uit de wijk. In deze bijeenkomst wordt de herinrichting in zijn geheel (planning, fasering, mobiliteit, meubilair, groen,...) voorgesteld. Binnenkort krijgt u een uitnodiging voor deze sessie.

Contact

julien.mille@brucity.be

Zone werken Adolphe Maxlaan

Gemaakt 25/10/2022 (bewerkt op 25/10/2022)

ZIE OOK