attention!

MyBXL niet beschikbaar van 20u tot 22u30

Op dinsdag 28 november 2023 zijn er onderhoudswerken aan het burgerportaal Externe site MyBXL. Het portaal en zijn tool om een afspraak te maken via deze website zijn daardoor niet beschikbaar van 20u tot 22u30.

 

Werken Adolphe Maxlaan

De Adolphe Maxlaan en de Bruidsstraat, Finisterraestraat, Nieuwbrug, Sint-Pietersstraat en Mechelsestraat worden heraangelegd.

De werken in de Adolphe Maxlaan en de Sint-Pietersstraat worden op 7 augustus 2023 hervat. De werkzaamheden in de Bruidsstraat en de Finisterraestraat worden voortgezet vanaf 31 juli 2023.

Adolphe Maxlaan

Heraanleg van de voetpaden aan de even zijde en van de centrale rijbaan vanaf het kruispunt met de Nieuwbrug (inbegrepen) tot aan de Kruidtuinlaan.

Het einde van deze fase van het project is gepland tegen eind 2023. Het kruispunt Adolphe Maxlaan/Nieuwbrug wordt eind oktober 2023 opengesteld.

Sint-Pietersstraat

Herinrichting van het gedeelte tussen Nieuwbrug en nummer 39. Het einde van deze fase van de werken is gepland tegen eind 2023.

Bruidsstraat en Finisterraestraat

Deel van de Bruidsstraat tussen de Sint-Michielsstraat en de Finisterraestraat, en de Finisterraestraat tussen de Bruidsstraat en de Adolphe Maxlaan. Deze fasen van de werf worden tegen eind september 2023 afgewerkt.

Vanaf 2024 worden de werken hervat aan de oneven kant van de Adolphe Maxlaan.

De volledige herinrichting zal klaar zijn tegen maart 2024.

Toegankelijkheid

Tijdens de werken kunnen voetgangers, fietsers en personen met een beperkte mobiliteit zich door de betrokken straten verplaatsen en de handelaars blijven bereikbaar. Er komt een doorgang voor voetgangers langs de voorgevels waar er werken zijn.

Leveringen - Afzetten klanten

Er zijn zones gereserveerd voor laden en lossen:

  • aan de even kant van de laan
  • aan A. Maxlaan 57
  • Mechelsestraat
  • Nieuwbrug

 Heraanleg van de A. Maxlaan en de omliggende straten

Werffasen

Alle info over de volgende werffasen vindt u op onderstaande presentatie:

Presentatie werf Adolphe Maxlaan (PDF, 4.19 MB) (3 februari 2023)

Project heraanleg

Heraanleg Adolphe Maxlaan

Contact

julien.mille@brucity.be

Zone werken Adolphe Maxlaan

Gemaakt 25/10/2022 (bewerkt op 29/07/2023)

ZIE OOK

Werken Adolphe Maxlaan