attention!

Verstoorde telefonische dienstverlening

Het telefoonsysteem van de Stad ondervindt momenteel technische storingen. Het is daarom soms moeilijk om telefonisch contact op te nemen met de verschillende diensten. U kunt uw documenten wel steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken.

 

Werken heraanleg Sint-Katelijnestraat

Het project omvat de heraanleg van de Sint-Katelijnestraat tot aan de Vlaamsesteenweg en de Melsensstraat. Met deze werken wil de Stad Brussel de straat een volwaardige inrichting als voetgangerszone geven en waar mogelijk vergroenen. De werken starten op 6 februari 2023 en gebeuren in verschillende fases.

In een eerste fase vernieuwen Sibelga en Proximus hun ondergrondse installaties. Midden maart start vervolgens de werf van heraanleg door de Stad, die ongeveer 100 werkdagen duurt.

De Sint-Katelijnestraat zelf wordt eerst aangepakt zodat de straat tegen de zomermaanden volledig is afgewerkt. Nadien volgen de werken aan het deel tussen de Oude Graanmarkt en het Sint-Katelijneplein en de zone tot aan de Melsensstraat. De werffasen en termijnen werden afgetoetst met de handelaars in de straat.

Meer info over het project:

Toekomstige werfzone Sint-Katelijnestraat

Gemaakt 02/02/2023 (bewerkt op 07/02/2023)

ZIE OOK

Werken heraanleg Sint-Katelijnestraat
© Asymetrie