Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Wijkvergadering heraanleg Stalingradlaan (online)

Dit evenement is al voorbij

Op donderdag 21 januari 2021, om 19u, een online presentatie.

Na de MIVB-werken voor het nieuwe station Toots Thielemans ( aanleg van metrolijn 3) plant de Stad Brussel een heraanleg van gevel tot gevel van de Stalingradlaan (tussen de Zuidlaan en het Rouppeplein). De Stad wil graag dat haar inwoners, handelaars en bezoekers mee nadenken over deze herinrichting. Daarom werd er een burgerpanel opgericht om samen de basis van het project vast te leggen.

Naar aanleiding van de bijeenkomsten van dit panel en de resultaten van een online enquête wil de Stad enkele ideeën aan u voorleggen. De bedoeling is om een ontwerp te ontwikkelen zodat we binnenkort een stedenbouwkundige vergunning kunnen aanvragen.

Inschrijving?

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar stalingrad@brucity.be. U krijgt dan de link naar de vergadering toegestuurd.

Als het voor u moeilijk is om deel te nemen aan online vergaderingen, dan kan de Stad u eventueel technische hulp en/of materiaal aanbieden. Aarzel in dat geval niet om ons telefonisch te contacteren op het nummer 02 279 65 38.

ZIE OOK