attention!

Sluiting van de loketten op vrijdag 9 december 2022

Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel sluiten de loketten van het voormalige Administratief Centrum (Anspachlaan 6 - 1000 Brussel) al op vrijdag 9 december 2022. U kunt uw documenten ook altijd online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Door de verhuis kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Word lid van de Facebookgroep Zero Afval!

Sinds de lancering van de Zero Afval-uitdaging in september slagen verschillende gezinnen erin hun vuilnisbakken op dieet te zetten. Hun Facebookgroep dient om ervaringen en tips rond zero waste te delen.

Word gerust lid om op de hoogte te blijven van zero-waste-nieuws, -projecten of om ervaringen te delen met gelijkgezinden:

Zero afval

De Stad Brussel moedigt de Brusselaars aan om hun afvalproductie te verminderen. De website Zero afval Brussel biedt een reeks praktische info voor huishoudens die aan de slag willen (anders consumeren, afval verminderen, geld besparen,...):

Of doe mee met de straatopfleurders!

Wilt u uw buurt schoner en groener maken? Samen is het mogelijk. Word bijvoorbeeld lid van de Facebookgroep van straatopfleurders in uw buurt:

Gemaakt 22/01/2021 (bewerkt op 17/11/2021)

ZIE OOK